lunes, mayo 11, 2009

Casal Rock a TV3

A la TV3 fan un programa molt maco que es diu el "Casal Rock". Es tracta de avis i àvies majors de 70 anys aficionats al cant, que es posan a la feina de formar un grup de rock. És una docusèrie, com ells diuen, on els avis interpreten cançons de rock, a la batuta del Marc Parrot, el Chaval de la Peca.
Els avis fan cada programa una cançó, i la van preparant al llarg de dos setmanas. Com bons avis, també es piquen com si fossin perdent a la brisca. I pots veure unes àvies que ho viuen com divas, i unas altres que acatan les ordres sin més problemes. I el mateix amb els avis, doncs que ells semblen més tranquils, però n'hi ha algú que es lo toma bé seriosament!
I una cosa més: per la sala d'assaig van utilitzar la de Can Felipa! A tres minuts a peu des de la meva casa! Avui les he vist en la tele, trencant plats en la plaça en un dels exercisi per treure la ràbia de dins...Tots els dilluns a partir del 20 d'abril a les 22.15, després del "Crackòvia".
Sota, una versió del "I love rock and roll", "Jo vull rock and roll" con el seu videoclip i tot...PD. Aquest és el meu primer post íntegrament en catalá. Perdoneu els errors, i si us encontreu algú no dubteu de dir-me-ho!

4 comentarios:

Diana dijo...

Jajaja, he leído todo el post sin darme en cuenta que era en catalán hasta que lo dices!! Así que enhorabuenaaaa, está superbien, has aprendido mucho!!

Pero mira, como sé que de verdad te gustará que te lo diga te comento que acuerdate de que con es "amb", y tomar es "prendre" así que s'ho prén bé seriosament. "D'avis" va apostrofado. El sota creo que mejor "a sota"

En catalán, ya saliendo un poco de la ortografía, cuando se dice mi casa se pone al revés "casa meva". A parte el doncs no se utiliza como en castellano siempre, yo que tú lo cambiaría por "perquè" Creo que acatan es un castellanismo, en todo caso sería "acaten" con e.

Y de la última frase "diga-m'ho" se apostrofa, y acuérdate que las as llevan el acento abierto siempre!! "català"

Más quisiera un catalán que estos fueses sus fallos. Así que mi más sincera felicitación, en serio. Ya miraré el programa a ver que tal los yayos :)

Un besoo

xmariachi dijo...

Moltes gràcies per els teus correccions.
Tu si ets una bona professora!

Fins aviat

Anónimo dijo...

preberite celoten blog, kar dober

Xmariachi dijo...

Que entens catalá? Per que això sembla més esloven. Qué llenguatge es aquest?